De wijkvereniging is in het najaar van 2017 opgericht en heeft een eigen Facebookpagina (https://www.facebook.com/wijkgoesediep).

Naast het organiseren van leuke evenementen voor de wijk is het doel van de wijkvereniging om goed contact te onderhouden met jullie als bewoners, met de gemeente Goes en andere voor de wijk belangrijke organisaties.

Het bestuur

Voorzitter Jeroen van de Merwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Dénis Baarends Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Hanneke van Terheijden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteitencommissie Nancy Kruijt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Ilonka Baarends Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Christiaan Bye Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jaaroverzichten

Door middel van financieel jaaroverzichten leggen we verantwoording naar onze leden af over onze financiele huidhouding.

Volg ons ook op