Nieuw bestuur aan de slag

Wijkvereniging Goese Diep heeft een nieuw bestuur en met een frisse dosis enthousiasme gaan wij aan de slag om meer leven en gezellige in de wijk te brengen. Graag stellen wij ons voor en hopen snel persoonlijk kennis te mogen maken met jullie.

Thomas – voorzitter

Sinds augustus 2020 aan de Goese Dieplaan. Hier woon ik samen met mijn vrouw Andrea en onze twee kinderen Mila (bijna 4 jaar) en Stan (1 jaar). Naast werken bij DHL en een druk gezin ga ik graag tennissen, padellen, uit eten/drinken met vrienden en naar Feyenoord. Onze wijk is steeds verder klaar en inmiddels al groot. Samen met de andere bestuursleden en de bewoners van het Goese Diep hopen we leuke activiteiten te doen maar ook een aanspreekpunt te zijn voor zaken die spelen in de buurt. We gaan elkaar vast snel zien en schroom niet om vragen of tips met ons te delen!

Sabrina – secretaris 

Sinds juni 2021 woon ik samen met mijn man Maarten en twee dochters Charlotte (6) en Lilly (4) in het Goese Diep. Wij zijn na een lange zoektocht vanuit Tilburg hierheen verhuisd voor meer rust, ruimte en natuur. We hopen de komende jaren met nog meer plezier in deze wijk te mogen wonen en kunnen niet wachten om met iedereen kennis te maken. 

Dènis – penningmeester 

Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw Ilonka in het Goese Diep. Ik ben opgegroeid in Wilhelminadorp en ben werkzaam in het Adrz ziekenhuis. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de volkstuin, bezoek concerten of theater, en daarnaast ben ik ook druk in mijn rol als voorzitter van de Zeeuwse afdeling van de NVBS, een landelijke vereniging van spoor- en tramwegliefhebbers. 

Helen – activiteitencommissie 

Met veel plezier woon ik sinds 1,5 jaar in het Goese Diep. Je zou mij (en mijn man Sebastiaan) kunnen kennen van ons rondje buiten met hond Joep. Of van die twee gezellig aanwezige kinderen in de speeltuin: zoon Thijmen (8) en dochter Febe (6). Ik kijk er naar uit ook met jullie kennis te maken! 

Ilonka – activiteitencommissie 

In 2012 ben ik met Dènis gaan wonen in het Goese Diep. Ik ben opgegroeid in Sliedrecht, Zuid-Holland. Inmiddels woon en werk ik met veel plezier in Goes. Ik hou van muziek en het bezoeken van concerten, en afspreken met familie / vriendinnen.

Hanneke – activiteitencommissie 

Samen met mijn man Jeroen woon ik sinds 2012 in het Goese Diep. Wij hebben twee zoons, Levi (12) en Vesper (7). Ik ben geboren en opgegroeid in Bergen op Zoom, maar geniet elke dag dat ik nu in het mooie Zeeland woon. Ik werk sinds ruim een jaar met veel plezier bij Zmf. Daarnaast ben ik wijkhoofd voor KWF. 

Steentje bijdragen?

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een levendige en gezellig wijk? We komen graag met je in contact via info@wijkvereniginggoesediep.nl

Blijf je graag op de hoogte en in digitale verbinding met ons? Volg ons op de socials!

Check ook onze pagina Wie zijn wij.