Aanmelden bijeenkomst voortbestaan wijkvereniging

Beste wijkbewoners van het Goese Diep,

Afgelopen week stuurden wij jullie een nieuwsbrief over de voortgang van de wijkvereniging van het Goese Diep. Hier zijn gelukkig een aantal reacties op gekomen, alleen blijkt de datum niet altijd te passen, dus bij deze een nieuw moment. Overigens alvast bedankt aan diegene die wel konden of al gereageerd hebben.

Nog steeds, we willen jullie vragen of het zin heeft dat wij doorgaan. Reageer vooral via infomail/insta/facebook/whatsapp of persoonlijk.

Wij organiseren zondag 21 januari 2024 een lunch van 12:00-14:00 uur een sessie met geïnteresseerden om gezamenlijk na te denken over een vervolg van de wijkvereniging. Bij voldoende aanmeldingen delen we locatie. Je kunt je inschrijven via het formulier hieronder.

Bij te weinig animo (zowel voor de bijeenkomst als algemene reacties) zullen wij het aantal activiteiten sterk reduceren en de vereniging grotendeels inactief voortzetten.

We horen graag van jullie!

Met vriendelijke groet, Wijkvereniging Goese Diep